06 1113 1947 info@refinding.nl

Wat leer je tijdens het ontwikkelingstraject?

Jouw (overlevings)patronen

Tijdens de opstelling/resonantie stel je een vraag of zin centraal.  Wat wil je onderzoeken, wat houdt je tegen? Na aanleiding hiervan zie je welk (overlevings)patroon jij bent gaan ontwikkelen.  Waarom doe je wat je doet.

Jouw brein

Je leert kijken naar je bewuste en onbewuste brein: welke invloed heeft jouw brein op de manier waarop je stress ervaart. Wat zijn je overlevingstactieken? Door deze bewustwording heb je de keuze om dit te veranderen.

Jouw overtuigingen

Als je duidelijk hebt wat je patronen zijn, is het belangrijk om ook te kijken welke overtuigingen hier onder zitten. Het kan goed zijn dat deze overtuigingen je vroeger hielpen, maar dat ze nu juist averechts werken. Bijvoorbeeld: de zorg voor je broertje/zusje werd erg gewaardeerd. Hierdoor is de overtuiging ontstaan dat je waardering krijgt door te zorgen. Prima, maar als je naast de zorg voor je gezin en je ouders ook nog voor collega’s gaat zorgen, door bijvoorbeeld het overnemen van taken, is de kans groot dat het je te veel wordt en je stressgerelateerde klachten krijgt. Tijdens het trainingtraject leer je hoe je heel snel je overtuiging kunt veranderen van een belemmerende naar een behulpzame overtuiging.

Jouw voordelen

Als je klaar bent met dit traject heb je echt tools om met oefeningen en bewustwording je patronen te veranderen en je stress te stoppen. Je zult merken dat dit niet alleen effect heeft op je stressniveau, maar dat het ook op je dagelijks leven een positief effect heeft. Je voelt je niet alleen rustiger, positiever en (geestelijk) sterker, maar ook je lichamelijke klachten zullen sterk reduceren, of zelfs volledig verdwijnen.

Praktische informatie

Wat kun je verwachten?

Het ontwikkelingstraject: Er zijn 4 dagen met opstellingen. We werken met maximaal 8 cursisten, dus je krijgt minimaal 2 eigen opstellingen.  Daarnaast kun je kiezen voor uitgebreid traject. Dit is inclusief een individueel consult. Hier kunnen we wat dieper ingaan op jouw persoonlijke thema’s en de puntjes op de i zetten.  De training zijn 4 zaterdagen van 9:30 tot 17:00 gemiddeld 1x per maand. Het individuele consult plannen we samen in.  Wanneer kun je beginnen? Kijk voor het volledige overzicht van alle trainingen in de agenda.

Wat is jouw investering?

Het traningstraject is €299,00. Hiervoor krijg je: – 4 dagen training van 6,5 uur incl hand-out – 2 persoonlijke opstellingen Het uitgebreide traningstraject is incl. individueel consult a 1,5 uur Kosten hiervan zijn: € 375,00    

Zelf een opstellingsdag en/of traject organiseren?

Dat kan!

  Heb jij een groep van minimaal 8 deelnemers inclusief jezelf en een geschikte locatie? Dan is het mogelijk om een dag op locatie te organiseren. Neem hiervoor contact met me op  

Wat is jouw investering?

  De uitgebreide training is voor elke deelnemer €525,00, en als organisator krijg je 50% korting.  Hiervoor krijg je:  – 4 dagen training van 4 x 6,5 uur.  – 1 individueel consult tijdens de trainingsdagen. Moment samen af te stemmen. De individuele consulten worden vergoed, mits je aanvullend verzekerd bent. Dit is dus terug te vragen via de verzekering en is ongeveer 1,5 uur     Daarnaast reken ik 0,45 per gereden kilometer vanuit de kern van Winterswijk. De eerste 25 km bereken ik niet.  

Ja, ik wil graag weten wanneer deze training is.